Okulumuz Hakkında

Hasan Orhan İlkokulu
Fatih Mah. 77.Sokak No12 Muratlı/TEKİRDAĞ
0 282 361 5543
0
https://hasanorhanilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Atatürk´çü düşüncenin ışığı altında, sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan barışçı gençler yetiştirmek.

BAŞARILAR

0
Öğretmen :17
Öğrenci :220
Derslik :11
Kütüphane Kitap Sayısı :1450
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

08.35 - 14.35

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Doğal gaz kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

23 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Tekirdağ iline bağlı, merkeze 23 km uzaklıkta bir ilçesidir. Doğusunda Çorlu ilçesi, güneyinde Tekirdağ ve kuzeyinde Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesi bulunur. Yüzölçümü 427 km2´dir. İlçede yüksek dağlar ve vadiler yoktur. İlçe toprakları genellikle geniş tabanlı ve bereketli düz alanlardan (ovalardan) oluşur. Bazı kesimler engebeli olmakla birlikte bunların yükseklikleri çok azdır.

Sportif Etkinlikler

Geleneksel Çocuk Oyunları - Judo

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Tekirağ Projesi - Değerler Eğitimi Projesi - Veli İletişim projesi